Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of two girdling dates on carbohydrate accumulation in plant tissues and fruit quality of barberry

Tytuł:
Effect of two girdling dates on carbohydrate accumulation in plant tissues and fruit quality of barberry
Autorzy:
Moqhaddam M.
Rrefnezhad Z.
Khayyat M.
Tematy:
carbohydrate accumulation
plant tissue
barberry
Berberis vulgaris
fruit quality
starch
chlorophyll
anthocyanin
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies