Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of drying temperature and method of extract preparation on antioxidant activity of edible flowers of some ornamental plant species

Tytuł:
Effect of drying temperature and method of extract preparation on antioxidant activity of edible flowers of some ornamental plant species
Wpływ temperatury suszenia oraz metody sporządzania wyciągów na aktywność antyoksydacyjną kwiatów jadalnych wybranych gatunków roślin ozdobnych
Autorzy:
Stefaniak A.
Grzeszczuk M.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies