Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena wartości odżywczej krajowych drożdży suszonych oraz bakterii Rhizobium

Tytuł:
Ocena wartości odżywczej krajowych drożdży suszonych oraz bakterii Rhizobium
Ocenka pishhevojj cennosti otechestvennykh sushennykh drozhzhejj i bakterijj Rhizobium
Nutritional evaluation of some dry yeast produced in Poland and bacteria Rhizobium produced on the laboratory scale
Autorzy:
Pronczuk A.
Siemaszko E.
Bartnik J.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies