Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

New enzyme-resistant dextrins from corn starch - from structure to functionality and health

Tytuł:
New enzyme-resistant dextrins from corn starch - from structure to functionality and health
Autorzy:
Kapusniak J.
Jane J.
Jochym K.
Slizewska K.
Tematy:
new enzyme
enzyme
dextrin
corn starch
structure
functionality
health
human health
thermolysis
dietary fibre
esterification
enzyme resistance
citric acid
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies