Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ olejów rybnych na profil kwasów tłuszczowych w mleku, parametry biochemiczne krwi oraz wskaźniki produkcyjne krów mlecznych

Tytuł:
Wpływ olejów rybnych na profil kwasów tłuszczowych w mleku, parametry biochemiczne krwi oraz wskaźniki produkcyjne krów mlecznych
Influence of fish oil on fatty acids profile of milk, biochemical parameters of blood and productive coefficiens in dairy cows
Autorzy:
Kupczynski R.
Tematy:
bydlo polskie holsztynsko-fryzyjskie odmiany czarno-bialej
krowy mleczne
krew
wskazniki biochemiczne
wskazniki produkcyjne
wskazniki rozrodu
mleko
sklad kwasow tluszczowych
indeks desaturazy
czynniki zywieniowe
olej rybny
doswiadczenia zywieniowe
metabolizm zwierzat
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies