Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kinetic study on peroxidase inactivation and anthocyanin degradation of black cherry tomatoes (Solanum lycopersicum cv. OG) during blanching

Tytuł:
Kinetic study on peroxidase inactivation and anthocyanin degradation of black cherry tomatoes (Solanum lycopersicum cv. OG) during blanching
Autorzy:
Ngan Ha H.T.
Thuy N.M.
Tematy:
tomato
Solanum lycopersicum
Black Cherry cultivar
peroxidase
anthocyanin
blanching
kinetic study
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies