Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany oceny sensorycznej zamrożonych warzyw w czasie przechowywania

Tytuł:
Zmiany oceny sensorycznej zamrożonych warzyw w czasie przechowywania
Sensory evaluation of changes in frozen vegetables during storage
Autorzy:
Pukszta T.
Tematy:
warzywa
witaminy
zrodla witamin
zamrazanie
przechowywanie
ocena sensoryczna
temperatura przechowywania
czas przechowywania
ksztalt
barwa
smakowitosc
jedrnosc
soczystosc
jakosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies