Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ poziomu wybranych makro- i mikroelementów w kiszonej runi łąkowej na dynamikę rozwoju kultur starterowych bakterii fermentacji mlekowej

Tytuł:
Wpływ poziomu wybranych makro- i mikroelementów w kiszonej runi łąkowej na dynamikę rozwoju kultur starterowych bakterii fermentacji mlekowej
Development dynamics of lactic acid bacteria starter cultures as affected by the content of selected macro- and microelements in ensiled meadow grasses
Autorzy:
Zielinska K.
Stecka K.
Grzybowski R.
Suterska A.
Miecznikowski A.
Kupryś M.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies