Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Lizozym jako czynnik zapobiegający późnym wzdęciom serów

Tytuł:
Lizozym jako czynnik zapobiegający późnym wzdęciom serów
Lysozyme as a preventing factor of late-blowing defect in cheese
Autorzy:
Reps A.
Wisniewska K.
Skwarek A.
Tematy:
przemysl spozywczy
technologia zywnosci
przetwory mleczne
serowarstwo
sery twarde
sery poltwarde
lizozym
zawartosc lizozymu
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies