Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of ascorbate-recycling, light and temperature during tomato fruit ripening on ascorbate pool and ascorbate-degradation

Tytuł:
Influence of ascorbate-recycling, light and temperature during tomato fruit ripening on ascorbate pool and ascorbate-degradation
Autorzy:
Truffault V.
Gautier H.
Stevens R.
Tematy:
conference
ascorbate
antioxidant
plant
tomato fruit
monodehydroascorbate reductase
dehydroascorbate reductase
transgenic line
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies