Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania nad zastosowaniem temperatur kriogenicznych do przechowywania gotowych potraw. IV. Wpływ metod zamrażania i czasu chłodniczego przechowywania na cechy fizykochemiczne i organoleptyczne sosu potrawkowego

Tytuł:
Badania nad zastosowaniem temperatur kriogenicznych do przechowywania gotowych potraw. IV. Wpływ metod zamrażania i czasu chłodniczego przechowywania na cechy fizykochemiczne i organoleptyczne sosu potrawkowego
Issledovaniya po ispol'zovaniyu kriogennykh temperatur dlya khraneniya gotovykh blyud. Vnutrivenno Vliyaniye metodov zamorozki i vremeni khraneniya v kholodil'nike na fiziko-khimicheskiye i organolepticheskiye pokazateli tushenogo sousa
Storage of ready dishes at cryogenic temperatures. IV. Effect of freezing methods and time of cold storage on physicochemical and organoleptic properties of ragout sauce
Autorzy:
Iwanska S.
Sowinska E.
Aleksiejczyk Z.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies