Tytuł pozycji:
Badania nad zastosowaniem temperatur kriogenicznych do przechowywania gotowych potraw. IV. Wpływ metod zamrażania i czasu chłodniczego przechowywania na cechy fizykochemiczne i organoleptyczne sosu potrawkowego
- Tytuł:
-
Badania nad zastosowaniem temperatur kriogenicznych do przechowywania gotowych potraw. IV. Wpływ metod zamrażania i czasu chłodniczego przechowywania na cechy fizykochemiczne i organoleptyczne sosu potrawkowego
Issledovaniya po ispol'zovaniyu kriogennykh temperatur dlya khraneniya gotovykh blyud. Vnutrivenno Vliyaniye metodov zamorozki i vremeni khraneniya v kholodil'nike na fiziko-khimicheskiye i organolepticheskiye pokazateli tushenogo sousa
Storage of ready dishes at cryogenic temperatures. IV. Effect of freezing methods and time of cold storage on physicochemical and organoleptic properties of ragout sauce
- Autorzy:
-
Iwanska S.
Sowinska E.
Aleksiejczyk Z.
- Język:
-
polski
- Dostawca treści:
-
AGRO
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie