Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Pressure compaction of sugar beet pulp – process parameters and quality of the agglomerate

Tytuł:
Pressure compaction of sugar beet pulp – process parameters and quality of the agglomerate
Ciśnieniowe zagęszczanie wysłodków buraczanych – parametry procesu i jakość aglomeratu
Autorzy:
Kulig R.
Skonecki S.
Lysiak G.
Guz T.
Rydzak L.
Kobus Z.
Tematy:
compaction parameter
sugar-beet pulp
moisture content
calcium lignosulphonate
molasse
mass change
equation
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies