Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Najnowsze trendy komponowania potraw. Rozmowa ze Spirosem Dimitriou, właścicielem i szefem kuchni restauracji "Piatakia" na przedmieściach Belgradu (Serbia), ...

Tytuł:
Najnowsze trendy komponowania potraw. Rozmowa ze Spirosem Dimitriou, właścicielem i szefem kuchni restauracji "Piatakia" na przedmieściach Belgradu (Serbia), ...
Autorzy:
Czerwinska E.
Tematy:
restauracja Piatakia
Belgrad
Serbia
wywiady
Dimitriou Spiros wywiad
kucharze
konkursy kulinarne
kompozycje potraw
kuchnia serbska
sztuka kulinarna
kuchnia grecka
doradztwo gastronomiczne
firmy rodzinne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies