Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ temperatury przechowywania na teksturę i strukturę pieczywa

Tytuł:
Wpływ temperatury przechowywania na teksturę i strukturę pieczywa
Influence of storage temperature on the texture and structure of bread
Autorzy:
Iwanski R.
Wianecki M.
Mierzwa M.
Szymczak M.
Zieliński K.
Stanisz P.
Klinkosz D.
Klosowska E.
Ksiezak E.
Tubacka M.
Tematy:
pieczywo
struktura
tekstura
przechowywanie
temperatura przechowywania
czas przechowywania
analiza profilu tekstury
komputerowa analiza obrazu
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies