Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemical characterization by TLC, UV, IR, HPLC-MS/MS and NMR of gossypetin-3’-O-glucoside from Talipariti elatum (Sw.) Malvaceae

Tytuł:
Chemical characterization by TLC, UV, IR, HPLC-MS/MS and NMR of gossypetin-3’-O-glucoside from Talipariti elatum (Sw.) Malvaceae
Autorzy:
Gonzalez J.
Cuellar A.
Gaysinski M.
massi L.
Monan M.
Nossim E.
Francois-Haugrin F.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Talipariti elatum (Sw.) Malvaceae, also known as Blue Mahoe or Mountain Mahoe, commonly named as Majagua azul or Majagua, with red or crimson flowers, is a medicinal tree traditionally used against cough, asthma, catarrh, and expectorant. Its flowers contain a lot different chemical compounds, mainly flavonoids. From red petals of the flowers a flavonol glucoside was isolated and characterized by TLC, UV, IR, HPLC-MS/MS and NMR spectroscopy. Structure analyses of that chemical component revealed that It have the identical glucoside moiety attached to a flavonol skeleton like gossypitrin (gossypetin-7-O--glucoside) but in different position for which the structure of gossypetin 3’-Oglucoside was deduced from HSQC, HMBC, COSY and NOESY correlations.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies