Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany w jogurcie podczas przechowywania w różnych opakowaniach

Tytuł:
Zmiany w jogurcie podczas przechowywania w różnych opakowaniach
Changes in yoghurt during storage in different packaging materials
Autorzy:
Zbikowski Z.
Tematy:
przetwory mleczne
przetwory mleczne fermentowane
jogurt
przechowywanie
zmiany przechowalnicze
opakowania
materialy opakowaniowe
cechy fizykochemiczne
cechy sensoryczne
funkcje opakowan
substancje zapachowe
zawartosc tluszczu
pakowanie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies