Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Immunoreactivity of chemically cross-linked gluten and hydrolysates of wheat flour

Tytuł:
Immunoreactivity of chemically cross-linked gluten and hydrolysates of wheat flour
Autorzy:
Majak I.
Leszczynska J.
Lacka A.
Tematy:
wheat flour
gluten
cross-linking
hydrolysate
ELISA test
immunoreactivity
protein
native protein
proteolysis
collagenase
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies