Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The most important causes for quantitatve and qualitative losses during breeding and turnover before slaughtering of farm animals

Tytuł:
The most important causes for quantitatve and qualitative losses during breeding and turnover before slaughtering of farm animals
Autorzy:
Denaburski J.
Bak T.
Tematy:
quantitative loss
qualitative loss
animal breeding
slaughtering
farm animal
economic loss
behaviour
welfare
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The present review article deals with the current knowledge on the most important reasons of quantitative and qualitative losses during breeding and turnover before slaughtering of farm animals. At present, the profitability of every economic activity of people is an indispensable necessity. As regards farm animals there are many factors, seemingly banal ones, that determine the final economical effect and satisfaction of such activity. Many essential errors are made by producers as a result of ignorance or not complying with the basic needs of their behaviour. The turnover only deepens these neglects. The most essential limitations of these quantitative and qualitative losses are the proper selection and joining of the animals as well as an exact knowledge and complying with their natural behaviour. Such activity decreases animal stress, improves a proper welfare and consequently increases economical effects considerably.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies