Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość choliny w niektórych grzybach jadalnych i niejadalnych

Tytuł:
Zawartość choliny w niektórych grzybach jadalnych i niejadalnych
Kolichestvo kholina v nekotorykh s'edobnykh i nes'edobnykh gribakh
Choline content in some species of edible and nonedible mushrooms
Autorzy:
Kotomska Z.
Mlodecki H.
Tematy:
cholina
zawartosc
grzyby jadalne
grzyby niejadalne
oznaczanie
choline
content
mushroom
inedible mushroom
determination
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies