Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

XLIV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. Nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu” Łódź, 3 - 4 lipca 2019 roku

Tytuł:
XLIV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. Nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu” Łódź, 3 - 4 lipca 2019 roku
Autorzy:
Zyzelewicz D.
Tematy:
zywnosc
zywienie
technologia zywnosci
nauka o zywnosci
nauka o zywieniu
innowacje
oddzialywanie na zdrowie
Komitet Nauk o Zywnosci i Zywieniu PAN
konferencje
Lodz konferencja
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies