Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Reduction of biogenic amines in cheese using selected lactic acid bacterial strains and high hydrostatic pressure

Tytuł:
Reduction of biogenic amines in cheese using selected lactic acid bacterial strains and high hydrostatic pressure
Autorzy:
Pasztor-Huszar K.
Simon P.
Dalmadi I.
Kisko G.
Simon-Sarkadi L.
Tematy:
reduction
biogenic amine
cheese
lactic acid bacteria
bacterial strain
high hydrostatic pressure
starter culture
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies