Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jakość tuszy i mięsa oraz poziom kwasów tłuszczowych w słoninie tuczników żywionych paszą z dodatkiem premiksu APC

Tytuł:
Jakość tuszy i mięsa oraz poziom kwasów tłuszczowych w słoninie tuczników żywionych paszą z dodatkiem premiksu APC
Carcass and meat quality and fatty acid content of backfat in fatteners fed diets supplemented with the APC premix
Autorzy:
Wajda S.
Daszkiewicz T.
Borzuta K.
Grzeskowiak E.
Tematy:
trzoda chlewna
tuczniki
tusze wieprzowe
mieso wieprzowe
jakosc
slonina
poziom kwasow tluszczowych
czynniki zywieniowe
zywienie zwierzat
premiks APC
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies