Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antocyjany i biopierwiastki zawarte w ekstraktach z owoców jako klucz do "lepszej żywności"

Tytuł:
Antocyjany i biopierwiastki zawarte w ekstraktach z owoców jako klucz do "lepszej żywności"
Anthocyanins and bioelements in extracts of fruitas the key to "better food"
Autorzy:
Pliszka B.
Karczynski F.
Mieleszko E.
Huszcza-Ciolkowska G.
Tematy:
owoce
aronia
jagody
porzeczki czarne
truskawki
antocyjany
biopierwiastki
wapn
magnez
cynk
zelazo
ekstrakcja
ekstrakty owocowe
zawartosc biopierwiastkow
zawartosc antocyjanow
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies