Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes in mechanical properties and microstructure of root of celery after thermal treatment

Tytuł:
Changes in mechanical properties and microstructure of root of celery after thermal treatment
Zmiany wlasciwosci mechanicznych i mikrostruktury korzenia selera po obrobce cieplnej
Autorzy:
Slaska-Grzywna B.
Tematy:
root celery
microstructure
thermal treatment
convectional steam oven
temperature
compression force
microscope image
mechanical property
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies