Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Porównanie strawności pasz objętościowych oznaczonych metodami laboratoryjnymi in vitro i in vivo

Tytuł:
Porównanie strawności pasz objętościowych oznaczonych metodami laboratoryjnymi in vitro i in vivo
Comparison of roughage digestibility determined by laboratory methods in vitro and in vivo
Vergleich der Verdaulichkeit von Rauchfuttern - mit den Laboratoriumsmethoden in vitro und in vivo bestimmt
Autorzy:
Kosmala I.
Brzoska F.
Tematy:
pasze objetosciowe
trawy
koniczyna czerwona
strawnosc
badania in vitro
badania in vivo
owce
skopy
doswiadczenia zywieniowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies