Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Identyfikowalność w systemach zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności

Tytuł:
Identyfikowalność w systemach zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
Product traceability in food safety and food quality management systems
Autorzy:
Dzwolak W.
Tematy:
identyfikowalnosc
bezpieczenstwo zywnosci
system zarzadzania bezpieczenstwem zywnosci
system zarzadzania jakoscia
sledzenie produktu
sledzenie surowcow
lokalizacja
Rozporzadzenie nr 178-2002-WE
krytyczne punkty identyfikowalnosci
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies