Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie transglutaminazy w technologii mleczarstwa

Tytuł:
Wykorzystanie transglutaminazy w technologii mleczarstwa
Transglutaminase application in dairy technology
Autorzy:
Ziarno M.
Zareba D.
Tematy:
przetwory mleczne
mleczarstwo
technologia produkcji
jogurt
enzymy
transglutaminazy
wykorzystanie
sery twarogowe
sery podpuszczkowe
modyfikacja bialek
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies