Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Właściwości fizykochemiczne i funkcjonalne mięsa tuczników wyprodukowanych na bazie pokolenia F0 importowanego z Danii

Tytuł:
Właściwości fizykochemiczne i funkcjonalne mięsa tuczników wyprodukowanych na bazie pokolenia F0 importowanego z Danii
Physico-chemical and functional properties of meat of fatteners originating from generation F0 imported from Denmark
Autorzy:
Kocwin-Podsiadla M.
Sieczkowska H.
Zybert A.
Krzecio E.
Antosik K.
Pospiech E.
Lyczynski A.
Grzes B.
Miszczuk B.
Tematy:
trzoda chlewna
grupy genetyczne
zwierzeta importowane
swinia landrace
mieszance landrace x yorkshire
mieszance [landrace x yorkshire] x duroc
mieso wieprzowe
miesien najdluzszy grzbietu
wlasciwosci fizykochemiczne
wlasciwosci funkcjonalne
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies