- Tytuł:
-
Wpływ poekstrakcyjnej śruty rzepakowej odmiany Jantar na wyniki produkcyjne i niektóre wskaźniki fizjologiczne prosiąt
The effect of rapeseed meal of "Jantar" variety on production results and some physiological indices in piglets
Einfluss der Rapsextraktionsschrots "Jantar" auf die Produktionsergebnisse und einige pfysiologische Indizien bei Ferkeln - Autorzy:
-
Frankiewicz A.
Gawecki K.
Chichlowska J.
Nowak K. - Tematy:
-
trzoda chlewna
lochy
prosieta odsadzone
zywienie zwierzat
mieszanki paszowe
komponenty mieszanek
rzepak Jantar
poekstrakcyjna sruta rzepakowa
wartosc pokarmowa
wyniki produkcyjne
przyrosty dzienne
zuzycie energii na 1 kg przyrostu
zuzycie bialka na 1 kg przyrostu
wskazniki fizjologiczne
surowica krwi
trojjodotyronina
tyroksyna
insulina
poziom hormonow - Język:
- polski
- Dostawca treści:
- AGRO
- Artykuł