Tytuł pozycji:
Badania występowania azotanów i produktów ich przemian w mleku i wyrobach mleczarskich. Cz. II. Charakterystyka przemian azotanów i azotynów podczas produkcji i dojrzewania serów typu edamskiego i żuławskiego
- Tytuł:
-
Badania występowania azotanów i produktów ich przemian w mleku i wyrobach mleczarskich. Cz. II. Charakterystyka przemian azotanów i azotynów podczas produkcji i dojrzewania serów typu edamskiego i żuławskiego
Issledovanija pojavlenija nitratov i produktov ikh izmenenijj v moloke i molochnykh izdeljakh. Ch. II. Kharakteristika izmenenijj nitratov v techenie produkcii i sozrevanija cyrov tipa "ehdamskogo" i "zhulavskogo"
Investigations on the presence of nitrates and products of their metabolism in milk and dairy products. II. Characteristics of the metabolism of nitrates and nitrites during production and ripening of cheeses of Edamski and Zulawski type
- Autorzy:
-
Przybylowski P.
Kisza J.
Karlowski K.
Sajko W.
Urbanska J.
Janicka B.
- Język:
-
polski
- Dostawca treści:
-
AGRO
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie