Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania występowania azotanów i produktów ich przemian w mleku i wyrobach mleczarskich. Cz. II. Charakterystyka przemian azotanów i azotynów podczas produkcji i dojrzewania serów typu edamskiego i żuławskiego

Tytuł:
Badania występowania azotanów i produktów ich przemian w mleku i wyrobach mleczarskich. Cz. II. Charakterystyka przemian azotanów i azotynów podczas produkcji i dojrzewania serów typu edamskiego i żuławskiego
Issledovanija pojavlenija nitratov i produktov ikh izmenenijj v moloke i molochnykh izdeljakh. Ch. II. Kharakteristika izmenenijj nitratov v techenie produkcii i sozrevanija cyrov tipa "ehdamskogo" i "zhulavskogo"
Investigations on the presence of nitrates and products of their metabolism in milk and dairy products. II. Characteristics of the metabolism of nitrates and nitrites during production and ripening of cheeses of Edamski and Zulawski type
Autorzy:
Przybylowski P.
Kisza J.
Karlowski K.
Sajko W.
Urbanska J.
Janicka B.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies