Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Physico-chemical and technological parametres of meat from fatteners obtained on the basis of F0 generation imported from Denmark

Tytuł:
Physico-chemical and technological parametres of meat from fatteners obtained on the basis of F0 generation imported from Denmark
Właściwości fizykochemiczne i przydatność technologiczna mięsa tuczników wyprodukowanych na bazie pokolenia F0importowanego z Danii
Autorzy:
Kocwin Podsiadla M.
Sieczkowska H.
Zybert A.
Krzecio E.
Antosik K.
Lyczynski A.
Miszczuk B.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies