Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

II Sympozjum Naukowe. Drobnoustroje - tradycja i nowoczesność w produkcji i utrwalaniu żywności

Tytuł:
II Sympozjum Naukowe. Drobnoustroje - tradycja i nowoczesność w produkcji i utrwalaniu żywności
Autorzy:
Chlebowska-Smigiel A.
Tematy:
konferencje
mikroorganizmy
utrwalanie zywnosci
produkcja zywnosci
nowoczesnosc
uczestnicy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies