Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of sprouts and gamma irradiation on biochemical changes in wheat grains. I. Changes in the activity of amylases, proteases, antitryptic activity, level of extracted protein, degree of starch damage and surfacial and submerged microflora

Tytuł:
Influence of sprouts and gamma irradiation on biochemical changes in wheat grains. I. Changes in the activity of amylases, proteases, antitryptic activity, level of extracted protein, degree of starch damage and surfacial and submerged microflora
Wpływ porostu oraz promieniowania gamma na zmiany biochemiczne w ziarniakach pszenicy. I. Zmiany aktywności amylaz, proteaz, aktywności antytrypsynowej, poziomu wyekstrahowanego białka, stopnia uszkodzenia skrobi oraz mikroflory powierzchniowej i wgłębnej
Autorzy:
Warchalewski J.R.
Kokot A.
Mossor G.M.
Stawicki S.
Dembinski W.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies