- Tytuł:
-
Dobra Praktyka Higieniczna i Dobra Praktyka Produkcyjna - podstawowe systemy zapewnienia bezpieczeństwa żywności. Część 1. Ogólne zasady GHP/GMP obowiązujące w zakładach przemysłu spożywczego
Good hygiene practice and good manufacturing practice - basic systems to ensure food safety. Part.1. General principles of GHP/GMP force in the food industry - Autorzy:
-
Krolasik J.
Szosland-Faltyn A. - Tematy:
-
systemy jakosci
zarzadzanie jakoscia
dobra praktyka higieniczna
dobra praktyka produkcyjna
zywnosc
zapewnienie bezpieczenstwa
bezpieczenstwo zywnosci
zaklady przetworcze
przemysl spozywczy
stan prawny
budynki
uklad funkcjonalny
pomieszczenia produkcyjne
pomieszczenia socjalne
pomieszczenia sanitarne
maszyny produkcyjne
urzadzenia produkcyjne
mycie
kontrola jakosci
higiena produkcji
magazynowanie
transport zywnosci
dokumentacja - Język:
- polski
- Dostawca treści:
- AGRO
- Artykuł