Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dobra Praktyka Higieniczna i Dobra Praktyka Produkcyjna - podstawowe systemy zapewnienia bezpieczeństwa żywności. Część 1. Ogólne zasady GHP/GMP obowiązujące w zakładach przemysłu spożywczego

Tytuł:
Dobra Praktyka Higieniczna i Dobra Praktyka Produkcyjna - podstawowe systemy zapewnienia bezpieczeństwa żywności. Część 1. Ogólne zasady GHP/GMP obowiązujące w zakładach przemysłu spożywczego
Good hygiene practice and good manufacturing practice - basic systems to ensure food safety. Part.1. General principles of GHP/GMP force in the food industry
Autorzy:
Krolasik J.
Szosland-Faltyn A.
Tematy:
systemy jakosci
zarzadzanie jakoscia
dobra praktyka higieniczna
dobra praktyka produkcyjna
zywnosc
zapewnienie bezpieczenstwa
bezpieczenstwo zywnosci
zaklady przetworcze
przemysl spozywczy
stan prawny
budynki
uklad funkcjonalny
pomieszczenia produkcyjne
pomieszczenia socjalne
pomieszczenia sanitarne
maszyny produkcyjne
urzadzenia produkcyjne
mycie
kontrola jakosci
higiena produkcji
magazynowanie
transport zywnosci
dokumentacja
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies