Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of selected mineral components and dry matter contents on the electrical conductivity of apple juice

Tytuł:
Influence of selected mineral components and dry matter contents on the electrical conductivity of apple juice
Wpływ zawartości wybranych składników mineralnych i suchej masy na przewodnictwo elektryczne soku jabłkowego
Autorzy:
Zywica R.
Modzelewska-Kapitula M.
Zadroga I.
Tkacz K.
Tematy:
fruit juice
apple juice
mineral component
dry matter content
electrical conductivity
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies