Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jakość pasz objętościowych w żywieniu przeżuwaczy i metody jej oceny. Cz.II. Metody analizy i oceny wartości pokarmowej pasz objętościowych

Tytuł:
Jakość pasz objętościowych w żywieniu przeżuwaczy i metody jej oceny. Cz.II. Metody analizy i oceny wartości pokarmowej pasz objętościowych
Quality of roughages in ruminant nutrition and methods for its evaluation. Part II. Methods for analysis and evaluation of nutritive value of roughages
Autorzy:
Brzoska F.
Sliwinski B.
Tematy:
przezuwacze
zywienie zwierzat
pasze objetosciowe
jakosc
ocena jakosci
analiza pasz
analiza chemiczna
wartosc pokarmowa
wartosc energetyczna
wartosc bialkowa
wartosc wypelnieniowa
ocena
metody oceny
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies