Tytuł pozycji:
Wpływ dawki i czasu podawania kurom oksytetracykliny (OTC) na poziom antybiotyku w jajach, mięsie i podrobach oraz ocena higieniczna tych produktów. Część II. Badanie wpływu dawki i czasu stosowania OTC na poziom antybiotyku w jajach, mięsie i podrobach
- Tytuł:
-
Wpływ dawki i czasu podawania kurom oksytetracykliny (OTC) na poziom antybiotyku w jajach, mięsie i podrobach oraz ocena higieniczna tych produktów. Część II. Badanie wpływu dawki i czasu stosowania OTC na poziom antybiotyku w jajach, mięsie i podrobach
Vlijanie velichiny dozy i prodolzhitel'nosti vremeni prokormlenija kur oksitetraciklinom (OTC) na uroven' antibiotika v kurinykh jajjcakh, mjase i potrokhakh a takzhe gigienicheskaja ocenka ehtikh produktov. Chast' II. Vlijanie dozirovki i vremeni primenenija OTC na uroven' antibiotika v kurinyjj jajjcakh, mjase i potrokhakh
Effect of dose and period of administration of oxytetracycline (OTC) to hens upon the level of that antibiotic in eggs, meat and giblets, hygienic evaluation of these products. Part II. Studies on the effect of dose and period of administration of OTC on its content in eggs, meat and giblets
- Autorzy:
-
Rutczynska-Skonieczna E.M.
- Język:
-
polski
- Dostawca treści:
-
AGRO
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie