Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ dawki i czasu podawania kurom oksytetracykliny (OTC) na poziom antybiotyku w jajach, mięsie i podrobach oraz ocena higieniczna tych produktów. Część II. Badanie wpływu dawki i czasu stosowania OTC na poziom antybiotyku w jajach, mięsie i podrobach

Tytuł:
Wpływ dawki i czasu podawania kurom oksytetracykliny (OTC) na poziom antybiotyku w jajach, mięsie i podrobach oraz ocena higieniczna tych produktów. Część II. Badanie wpływu dawki i czasu stosowania OTC na poziom antybiotyku w jajach, mięsie i podrobach
Vlijanie velichiny dozy i prodolzhitel'nosti vremeni prokormlenija kur oksitetraciklinom (OTC) na uroven' antibiotika v kurinykh jajjcakh, mjase i potrokhakh a takzhe gigienicheskaja ocenka ehtikh produktov. Chast' II. Vlijanie dozirovki i vremeni primenenija OTC na uroven' antibiotika v kurinyjj jajjcakh, mjase i potrokhakh
Effect of dose and period of administration of oxytetracycline (OTC) to hens upon the level of that antibiotic in eggs, meat and giblets, hygienic evaluation of these products. Part II. Studies on the effect of dose and period of administration of OTC on its content in eggs, meat and giblets
Autorzy:
Rutczynska-Skonieczna E.M.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies