Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Cukiernia kawiarnią - jak zaplanować i wyposażyć przestrzeń konsumpcyjną w małej i dużej cukierni

Tytuł:
Cukiernia kawiarnią - jak zaplanować i wyposażyć przestrzeń konsumpcyjną w małej i dużej cukierni
Autorzy:
Parma-Ciejka B.
Tematy:
cukiernie
kawiarnie
wymagania konsumenckie
wyposazenie zakladow gastronomicznych
funkcjonalnosc
wystroj wnetrz
przestrzen konsumpcyjna
zagospodarowanie
zaplecze gastronomiczne
oswietlenie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies