Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

FAO Commission on Genetic Resources for Food and Agriculture: what it does and how it supports the livestock sector

Tytuł:
FAO Commission on Genetic Resources for Food and Agriculture: what it does and how it supports the livestock sector
Autorzy:
Polak G.
Sosin E.
Martyniuk E.
Tematy:
FAO
Commission on Genetic Resources for Food and Agriculture
livestock
animal genetic resource
policy development
conservation
sustainable use
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies