Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Czynniki warunkujące aktywność proteolityczną drobnoustrojów tlenowych przetrwalnikujących występujących w żywności

Tytuł:
Czynniki warunkujące aktywność proteolityczną drobnoustrojów tlenowych przetrwalnikujących występujących w żywności
Faktory obuslovlivajushhie proteoliticheckuju aktivnosty mikroorganizmov
Facteurs determinant l’activite proteolytique des microorganismes
Factors determining the proteolytic activity of microorganisms
Proteolytische aktivitat von Mikroorganismen bedingende Faktoren
Autorzy:
Babol J.
Maleszewski J.
Tematy:
czynniki
mikroorganizmy
aktywnosc proteolityczna
wystepowanie
zywnosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies