Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Comparison of parmesan cheese drying course by means of regression methods

Tytuł:
Comparison of parmesan cheese drying course by means of regression methods
Autorzy:
Szczepanik M.
Sobczak P.
Mazur J.
Zawislak K.
Nadulski R.
Wesolowska-Janczarek M.
Domagala D.
Grochowicz J.
Zukiewicz-Sobczak W.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies