Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Odroczony wypiek pieczywa. Część II. Metoda odroczonego rozrostu

Tytuł:
Odroczony wypiek pieczywa. Część II. Metoda odroczonego rozrostu
Autorzy:
Mart M.
Slowik E.
Tematy:
piekarstwo
wypiek pieczywa
wypiek odroczony
ciasto
miesienie
drozdze piekarskie
fermentacja ciasta
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies