Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

DFT study of chemical reactivity of free radicals ABTS°+ and DPPH° by Myricetin, Quercetin and Kaempferol

Tytuł:
DFT study of chemical reactivity of free radicals ABTS°+ and DPPH° by Myricetin, Quercetin and Kaempferol
Autorzy:
Houngue M.T.A.K.
Doco R.C.
Kpotin G.A.
Kuevi U.A.
Simplice K.
Wilfried K.
Atohoun Y.G.S.
Mensah J.-B.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies