Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effects of microwave and hot-air popper methods on some characteristics of popcorn

Tytuł:
Effects of microwave and hot-air popper methods on some characteristics of popcorn
Autorzy:
Dogan I. S.
Yildiz O.
Javidipour I.
Tematy:
microwave
hot-air popper method
popcorn
textural property
hexanal zob.hexanaldehyde
hexanaldehyde
snack product
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies