Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Porównanie szybkości wchłaniania aminokwasów uzupełniających gluten i zeinę z tempem trawienia i wchłaniania tych białek w przewodzie pokarmowym szczura

Tytuł:
Porównanie szybkości wchłaniania aminokwasów uzupełniających gluten i zeinę z tempem trawienia i wchłaniania tych białek w przewodzie pokarmowym szczura
Efficiency of utilization in the rat of free amino acids given as supplements to zein and wheat wheat gluten
Autorzy:
Buraczewska L.
Buraczewski S.
Raczynski G.
Tematy:
aminokwasy
gluten
trawienie
bialka
przewod pokarmowy
szczury
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies