- Tytuł:
-
Zmiany mikrobiologiczne i chemiczne w tuszkach drobiu mrożonego i chłodzonego podczas przechowywania w obrocie handlowym
Microbiological and chemical changes in frozen and cooled poultry during storage in shops - Autorzy:
-
Maleszewski J.
Artamonov E.
Chybowska J.
Czarnowska W.
Dziurowicz Z.
Frasunkiewicz B.
Grubner M.
Jacewicz B.
Kwietniewska A.
Lewicka J.
Leopold J.
Lichocinska H.
Lukawska Z.
Majewski E.
Maowiecki W.
Mecinska K.
Nowotko S.
Pikiel A.
Rokoszewska J.
Smykal B.
Szynal S.
Wilczynska-Stelmach W. - Tematy:
-
zmiany mikrobiologiczne
zmiany chemiczne
drob
mieso drobiowe
tusze
mieso chlodzone
przechowywanie miesa
handel - Język:
- polski
- Dostawca treści:
- AGRO
- Artykuł