Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Interactions of tea (Camellia sinensis) extracts with ascorbic acid and their effect on the antioxidant activity at various pH values

Tytuł:
Interactions of tea (Camellia sinensis) extracts with ascorbic acid and their effect on the antioxidant activity at various pH values
Interakcje ekstraktów z herbat (Camellia sinensis) z kwasem askorbinowym i ich wpływ na aktywność przeciwutleniającą mieszaniny w różnym pH
Autorzy:
Enko J.
Gliszczynska-Swiglo A.
Tematy:
tea
Camelia sinensis
tea extract
ascorbic acid
interaction
antioxidant activity
polyphenol
pH
body fluid
trolox equivalent antioxidant capacity
radical scavenging activity
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies