Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ przewiędnięcia lub podsuszenia zielonki z traw na jakość i wartość pokarmową kiszonek oraz straty składników pokarmowych

Tytuł:
Wpływ przewiędnięcia lub podsuszenia zielonki z traw na jakość i wartość pokarmową kiszonek oraz straty składników pokarmowych
Effect of fading or drying up of meadow grass on the quality and nutritive value of silage and losses of nutritive components
Autorzy:
Lewicki C.
Rydzik W.
Blaszka H.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies