Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Level of fatty acids, selected quality traits of longissimus dorsi and semimembranosus muscles and their relationship with fattening and slaughter performance in Polish Landrace pigs

Tytuł:
Level of fatty acids, selected quality traits of longissimus dorsi and semimembranosus muscles and their relationship with fattening and slaughter performance in Polish Landrace pigs
Autorzy:
Zak G.
Pieszka M.
Migdal W.
Tematy:
fatty acid level
quality trait
longissimus dorsi
semimembranosus muscle
relationship
fattening performance
slaughter performance
Polish Landrace breed
pig
meat quality
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies