Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oznaczanie butylohydroksyanizolu (BHA) i butylohydroksytoluenu (BHT) w niektórych środkach spożywczych metodą chromatografii gazowej

Tytuł:
Oznaczanie butylohydroksyanizolu (BHA) i butylohydroksytoluenu (BHT) w niektórych środkach spożywczych metodą chromatografii gazowej
Opredelenie butilgidroksianizola (BHA) i butilgidroksitoluola (BHT) v nekotoryh pishhevyh produktah metodom gazovoj hromatografii
Determination of butylhydroxyanisol (BHA) and butylhydroxytoluene (BHT) in certain food products by the method of gas chromatography
Autorzy:
Jedrych Z.
Karlowski K.
Tematy:
chromatografia gazowa
przeciwutleniacze fenolowe
butylohydroksyanizol
butylohydroksytoluen
zawartosc przeciwutleniaczy
metoda chromatografii
oznaczanie
ekstrakcja
destylacja
tluszcze zwierzece
tluszcze roslinne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies